Anyajegyszűrés akció

A nyaralás és a nyári hónapok elmúltával érdemes az anyajegyeinket ellenőriztetni! Amennyiben több, mint 1 éve volt bőrrákszűrésen, ne halogassa  a vizsgálatot, mert a  melanoma ( áttétképződésre is hajlamos rosszindulatú festékes bőrrák) korai felismerése teljes gyógyulással járhat!

A szűrés során a bőrgyógyász speciális eszközzel, úgynevezett dermatoscoppal átnézi a testén található anyajegyeket és egyéb bőrelváltozásokat és kiszűri azokat, amelyek esetlegesen veszélyforrást jelenthetnek. A nagyon szabálytalan anyajegyeket  azonnali eltávolításra javasoljuk, amikor sebészileg a gyanús elváltozást teljes egészében eltávolítjuk és szövettani vizsgálatra küldjük.  A csak mérsékelten szabálytalan anyajegyeket megfigyelésre javasoljuk. Ilyenkor készítünk róla felvételt, amit rögzítünk és 3-6 hónap múlva ellenőrzését javasoljuk. Ekkor egy újabb felvételt készül és mesterséges intelligencia segítségével kiértékeljük az esetleges változásokat és ennek alapján döntjük el, van -e az anyajeggyel további teendő.

Az anyajegyszűrések legkorszerűbb szűrése a mindenkinek ajánlott teljes testtérképes anyajegyszűrés, melynek során egy speciális eszköz segítségével gyorsan és pontosan szűrjük le és rögzítjük a testén található pigmentált képleteket. A mesterséges intelligenciával ellátott szoftver képes értékelni és dokumentálni az anyajegyekben bekövetkező legkisebb változásokat, az újonnan keletkező képleteket és ezeket nyomon is tudja követni.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes, kismamákon és gyerekeken is elvégezhető.

Őszi akció keretén belül két felnőtt együttes hagyományos dermatoscopos vagy teljes testtérképes vizsgálata esetén két gyermek vizsgálatát ajándékként adjuk!

Specialitásaink:

  • anyajegyszűrés
  • bőrrákszűrés
  • gyermekek szűrése
  • teljes testtérképes anyajegyszűrés
  • szabálytalan vagy gyanús képletek képi rögzítése, dokumentálása és összehasonlító elemzése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)