Megérkeztek az első diákok a KomplexLabor szűrővizsgálataira

Központunkban jártak Szeged egyik közismert intézményének gimnazista tanulói. Az osztály diákjai örömmel éltek ezzel a fantasztikus lehetőséggel teljes szülői támogatással.

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk az első iskolát és annak tanulóit, akik részt vettek legújabb kezdeményezésünkben, és elfogadták az ingyenesen felajánlott bőrgyógyászati szűrővizsgálatainkat.

A 16-17 éves diákokat a bejáratnál Pepper robotunk köszöntötte, nagy sikere volt a fiatalok körében. A köszöntés után körbe vezettük őket a központban, megismerték az intézmény alapműködését, és bemutatkoztak  kollégáink is a diákoknak.

A tanulók elsősorban az általános bőrgyógyászati szűrővizsgálatot választották, az anyajegyszűrés volt az egyik legnépszerűbb vizsgálat. Az innovatív, mesterséges intelligenciával ellátott Fotofinder berendezést dr. Szabó Renáta bőrgyógyász szakorvosunk mutatta be a fiataloknak, akik nagy érdeklődéssel hallgatták a jövő technológiájával ellátott eszköz bemutatóját.

 

Diákok a Komplexlabor bőrgyógyászati szűrővizsgálatán

Programunk legnagyobb előnye, hogy egy helyen, egyszerre több fontos szűrővizsgálaton vehettek részt a diákok, ráadásul nemcsak lakhelyükhöz közel, hanem ingyenesen is.

Továbbra is várjuk iskolák, osztályok jelentkezését a lenti e-mail címen vagy telefonszámon, aki szívesen fogadják támogatásunkat, és szeretnének aktív részesei lenni ennek a kezdeményezésnek!

E-mail: vervetel@komplexlabor.huTelefon: +36 30 914 3506

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)