Pigmentfolt eltávolítás a KomplexLaborban!

A melanin egy sötét pigment, ami a bőrben természetes körülmények között, a napsütés hatására termelődik. Az UV sugárzás, hormonális hatások, genetikai tényezők, betegségek, bizonyos gyógyszerek és az öregedés következtében egyes helyeken túl sok melanin termelődhet, ami hiperpigmentációt, vagyis barna foltok megjelenését eredményezi.

Milyen lehetőségeink vannak a barna foltok eltüntetésére és kialakulásuk megakadályozására?

Kémiai hámlasztás: bizonyos, főleg növényi eredetű savakat használunk, ezek hatására a bőr felső rétege lehámlik és sebgyógyulási folyamatok indulnak be. Intézetünkben elérhető ez a professzionális orvos esztétikai kezelés, mely azonnali, csodás, látványos bőrmegújulást garantál.A kezelés során egy enyhe savas hámlasztással készítjük elő a bőrt az intenzív többféle orvosi hatóanyagokat tartalmazó készítmény befogadására.

Fotona lézeres kezelés: kontrollált, személyre szabottan beállítható hideg fényű Er:Yag lézerrel történő dermabrázió, mely ragyogó bőrfelszínt varázsol.

Mindkét kezelésre jellemző, hogy csak ősztől tavaszig alkalmazható és általában 2-3 beavatkozás szükséges a teljes eredmény eléréséhez!

Kérjen bőrgyógyászati konzultációt hogy mihamarabb megszabadulhasson a kellemetlen barna foltoktól és smink nélkül is élvezhesse a ragyogó és egyenletesen szép bőrét!

Feltétlenül konzultáljon bőrgyógyászával amennyiben egy pigmentált folt sötétedik, megváltozik kinézetében, formájában vagy újonnan alakult ki!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)