Sikeres volt az első ZO® Beauty Day a Komplexlaborban elnevezésű rendezvényünk

Központunkban pénteken délután megtartottuk az első ZO® Beauty Day szépségápolási napot. Érdekes előadással, sok értékes nyereménnyel és ajándékkal készültünk.

Nagy örömünkre szolgált, hogy péntek délután tíz hölgyet láthattunk vendégül, akik az előzetes felhívásunk alapján jelentkeztek szépségápolási napunkra.

A programot Dr. Séllei Ágnes, vezető radiológus szakorvos, központunk orvosigazgatója nyitotta meg, aki köszöntötte a vendégeinket, és átadta számukra központunk ajándékát, az egy alkalmas ingyenes bőrgyógyászati konzultációra szóló vouchert. Ezzel az utalvánnyal dr. Szabó Renáta bőrgyógyász szakorvosunk várja majd a résztvevőket, aki majd személyre szabott tanácsadással segíti vendégeink szépülését.

A ZO® márkaképviselője és trénere, Barát Henriett folytatta a programot, és nagyon látványos és érdekes animációkkal tarkított előadást tartott. Henriett elmesélte nekünk, hogy nagy örömmel tett eleget központunk felkérésének, hisz szívesen jön és tart ehhez hasonló szakmai napokat. Célja az, hogy felhívja a figyelmet a bőr egészségének fontosságára, és bemutassa, hogy minden bőrproblémára nyújthat megoldást a ZO termékcsalád.

Lehetőség volt ki is próbálni a termékeket, majd jöttek a kérdések, felvetések, egy igazán jóhangulatú, kötetlen beszélgetéssel zártuk a nap szakmai részét.

De itt még nem ért véget a ZO® Beauty Day, hisz nyereményekkel is készültünk. Három ajándék várt gazdára, amelyet a résztvevők közt sorsoltunk ki.

A ZO® felajánlásával az egy darab fényvédő terméket Csányi Tímea nyerte. Második nyertesünk pedig Wallenstein Molnár Andrea volt, aki egy ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc és dekoltázskezelést nyert, amelyet központunk ajánlott fel.

A fődíjat pedig szintén a ZO® felajánlásával, Dr. Jost Krisztina nyerte, ő egy teljes ZO® alapprotokoll termékcsomaggal lett gazdagabb.

A napot egy közös fotóval zártuk, reméljük, hamarosan megismételjük ez a Beauty napot.

A galéria megtekintéséhez kattintson ide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)