„Feszesebb és kellemesebb tapintású bőr” – Élmények, tapasztalatok a ZO Beauty Day után

Felkerestük a ZO Beauty Day szépségápolási napunk nyerteseit, meséljék el nekünk, mit tapasztaltak a termékek, kezelések kapcsán az elmúlt egy hónapban.

Tímea a ZO fényvédő termékét nyerte, amelyet örömmel használ nap mint nap, és nagyon elégedett vele.

Andrea a Komplexlabor által felajánlott szolgáltatást, a ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc és dekoltázs kezelést nyerte. Andrea elmesélte nekünk, hogy ő már korábban is ismerte, használta és jelenleg is használja a termékeket, de a Beauty Day-en szakértőtől hallani a hatásmechanizmusukat, új és több információt adott számára.

„Már ki is használtam a lehetőséget, a nyereményemet, és voltam dr. Szabó Renáta doktornőnél a kezelésen. Élveztem minden percét, ahogyan a bőröm is. Köszönöm a csodás napot és a nyereményt is.”

Dr. Szabó Renáta elmesélte nekünk a kezelés kapcsán, hogy Andreának nagyon szép és ápolt bőre van, de ennek ellenére is nagyon boldog volt, hogy kipróbálhatott egy új professzionális orvosi kezelést.

Fődíjasunk, Krisztina is elmondta, nagyon örült, hogy ott lehetett a szépségápolási napunkon, nagyon jól érezte magát. Ritka alkalomnak nevezte az eseményt, mert profi szakemberektől kapott választ szépségápolási kérdéseire. Nyereményét, a ZO alapprotokoll termékcsomagja eddig ismeretlen volt számára, de használja azóta is. A napi rutint követi, nagyon jó tapasztalatai vannak.

„Úgy érzem, mintha feszesebb és kellemesebb tapintású lenne a bőröm. Voltam már kislányommal dr. Szabó Renátánál további konzultáción, és még a jövőben is visszamegyünk” – mondta Krisztina.

Amennyiben Önt is érdekli a ZO® termékcsalád és az orvosesztétikai kezeléseink, kérjen időpontot dr. Szabó Renáta bőrgyógyász szakorvosunktól!

+36 30 914 3506
info@komplexlabor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)