Felhőben érhetőek el a KomplexLaborban elvégzett radiológiai vizsgálatok képi dokumentációi

Tájékoztatjuk Önöket, hogy megújult a KomplexLabor képi dokumentáció küldési rendszere. A korábbi, CD-re vagy DVD-re írt képi anyagot felváltotta egy innovatív, felhő alapú rendszer az ún. Páciens Portál. A KomplexLabor Páciens Portálon keresztül pácienseink egy biztonságos online felületen megtekinthetik, letölthetik, tárolhatják, továbbá megoszthatják képalkotó diagnosztikai vizsgálataik felvételeit és leleteit.

A megújult, felhőalapú rendszernek köszönhetően Ön ezentúl megoszthatja leleteit valamint vizsgálatainak digitális képi anyagát akár a beutaló orvosával is, aki így a vizsgálat elkészülését követően röviddel elérheti az Ön MRI, CT, röntgen, mammográfia valamint csontsűrűség vizsgálatainak anyagát.

Az Ön Páciens Portál hozzáférését (link, felhasználónév és jelszó) a vizsgálat után emailben küldjük meg az Ön által megadott email címre. Az Ön vizsgálatainak képanyaga 60 napig érhető el a kiküldött hozzáféréssel. Amennyiben az Ön hozzáférése lejárt és ismételten hozzá szeretne férni a képanyaghoz, kérjük írjon nekünk és újabb 60 napos hozzáférést biztosítunk az Ön számára.

Tájékoztatjuk kedves Pácienseiket, hogy számukra a Páciens Portál használata automatikus és ingyenes. A képi dokumentáció helyszínen, CD-n vagy DVD-n való kiadására – 2.000 Ft-os díj megfizetése ellenében – továbbra is van lehetőség.

Ide kattintva letölthető a Páciens Portál használati leírása!

Ide kattintva megnyithatja a Páciens Portált

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)