Legyen arcbőre egészséges és életteli a ZO® Skin Health termékek által, és a KomplexLabor további ajándékokkal kedveskedik Önnek!

Ki ne szeretne gyönyörű és egészéges bőrt? Ehhez szeretnénk a figyelmükbe ajánlani két ZO® Skin orvosi luxus csomagot, amik tökéletes ajándékok lehetnek, akár önmagunknak, akár szeretteinknek.

 1. csomag – Fiataloknak és középkorúaknak ajánljuk. A csomag tartalmaz egy bőrelőkészítő programot és egy kombinált hatóanyagtartalmú nappali krémet.
 2. csomag – Kifejezetten érett bőrre lett összeállítva A csomag a bőrelőkészítő programon kívül magas hatóanyagtartamú nappali krémet és éjszakai szérumot is tartalmaz.

+ Bőrprobléma esetén (pl. aknés, rosacás, pigmentfoltos bőr) a program kiegészíthető személyre szabott terápiás készítménnyel is.

ZO® Skin Health termékek

Kapcsolatfelvétel

A ZO® Skin termékek használatával szinte azonnal szemmel látható változást tudunk elérni. Pár hét alatt érezhetjük, hogyan változik át a bőrünk, lesz élettel teli és ragyogó!

Most mindkét orvosi luxus csomag mellé az alábbi ajándékokat adjuk, amennyiben ZO® Skin termékeket vásárol*:

 • Díjmentes szakorvosi konzultáció;
 • ZO® Skin neszesszert;
 • ZO® Skin Firming Serum;
 • egy ingyenes 3 anyajegyes FotoFinder szűrővizsgálat!

Bízza ránk bőre szépségét és egészségét!

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Érdekel az ajánlat!

Az akciós csomag mellé járó ajándékok

Diagnosztikai központunkban elérhetők a világszínvonalú ZO® Skin Health termékek!

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. Hollywoodban, a Beverly Hillsen lévő központ alapítója, Dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét.

A hagyományos bőrterápiák a bőr felületét és a tüneteket célozzák meg anélkül, hogy sejtszinten is beavatkoznának a folyamatokba. A ZO® Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára – legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

Kérjen bőrgyógyászunkhoz konzultációt és tapasztalja meg saját bőrén a változást és élvezze az egészséges, élettel teli szép bőrt!


Kapcsolatfelvétel

 • A fényvédelem télen is elengedhetetlen!
  A ZO® Skin Health fényvédők fizikai és kémiai védelmet nyújtanak a széles spektrumú káros sugarak, azaz a bőr öregedéséért felelős UVA, a bőr leégéséért felelős UVB, továbbá egyedülálló módon a hozzáadott frakcionált melanin segítségével megvédik […]
 • ZO® Skin Health bőrápoló kezdőcsomagok a KomplexLaborban!
  Anti-aging (bőröregedés elleni) csomag: Hatékony kezelés az öregedés első jeleinek csökkentésére. Segít megőrizni a fiatalabb és egyenletesebb bőrtónust. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. A nappali krém retinolt, antioxidánsokat és speciális DNS károsodást helyreállító […]
 • Hatékony kezelés a ZO® Skin Health-től
  Ki ne szeretne tökéletesen egyenletes, ránctalan, ragyogó arcbőrt, mint amilyen a hollywoodi sztároknak van? – Erre jelent megoldást a ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc és dekoltázs kezelés. Ez egy professzionális orvos esztétikai kezelés, […]
 • Tökéletesítse bőrét a ZO® Skin Health termékeivel!
  A ZO® Skin Health Firming Serum vizes alapú oldata javítja a megereszkedést, valamint támogatja a bőr rugalmasságának és feszességének látható javulását. Antioxidánsokkal járul hozzá a bőr nyugtatásához, egészségének erősítéséhez. Valamint bioaktív formulája segíti a szerkezeti […]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Required)
Mailchimp feliratkozás(Required)