Legyen arcbőre egészséges és életteli a ZO® termékek által!

Ki ne szeretne gyönyörű és egészéges bőrt? Ehhez ajánljuk a figyelmükbe a ZO® orvosi luxus termékeket.

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik.

ZO® Skin Health termékek

A ZO® Skin termékek használatával szinte azonnal szemmel látható változást tudunk elérni. Pár hét alatt érezhetjük, hogyan változik át a bőrünk, lesz élettel teli és ragyogó!

ZO® orvosi luxus termékek mellé most az alábbi ajándékokat adjuk, amennyiben ZO® Skin Health termékeket vásárol:

  • díjmentes személyre szabott szakorvosi konzultáció és kontrollok
  • egy ingyenes anyajegyszűrés
  • aktuális kedvezmények szépészeti beavatkozásainkból

Bízza ránk bőre szépségét és egészségét!

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Az akciós csomag mellé járó ajándékok

Diagnosztikai központunkban elérhetők a világszínvonalú ZO® Skin Health termékek!

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. Hollywoodban, a Beverly Hillsen lévő központ alapítója, Dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét.

A hagyományos bőrterápiák a bőr felületét és a tüneteket célozzák meg anélkül, hogy sejtszinten is beavatkoznának a folyamatokba. A ZO® Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára – legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

Kérjen bőrgyógyászunkhoz konzultációt és tapasztalja meg saját bőrén a változást és élvezze az egészséges, élettel teli szép bőrt!


    Iratkozzon fel hírlevelünkre!

    GDPR consent(Kötelező)
    Mailchimp feliratkozás(Kötelező)