Mivel minden szervet saját specifikus fehérjék, enzimek, vagy más szerves molekulák jellemzik, ezért az orvosi labordiagnosztikai vizsgálattal kimutathatók a szervezetben előforduló különféle anyagcsere- és egyéb rendellenességek, folyamatban lévő fertőzések, gyulladások, stb., azaz információt kaphatunk arról, hogy létfontosságú szerveink megfelelően működnek-e.

A vér minden szerven áthalad, így a szerv(ek)ben végbemenő minden változás pl. az enzimek, fehérjék, elektrolitok koncentrációjának valamint a sejtek számának, alakjának változásával tükröződik a keringésben.  A vérből elvégzett biokémiai vizsgálatokkal, valamint a vérsejtek vizsgálatával pontos pillanatfelvétel készíthető az Ön egészségi állapotáról (pl. a máj- vagy veseműködésről, az erek állapotáról, a vérsejtek számáról és alakjáról, a hemoglobinértékekről stb.).

A KomplexLaborban orvosi javaslat vagy beutaló nélkül is elérhető több száz egyedi vizsgálat valamint 51 különböző csomag, amelyekkel felmérhető az általános egészségi állapot, valamint olyan kóros elváltozások mutathatóak ki, mint pl. vérszegénység, hematológiai betegségek, fertőzések, tumoros folyamatok, stb.

A KomplexLaborban nem kell fizetni a vérvételért, csak a választott vizsgálatért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)