Diagnosztikai központunkban elindult ortopédiai szakrendelésünk, ahol Dr. Bánki László térdspecialista ortopéd szakorvosunk várja pácienseit.

Az ortopédia a tartó- és mozgásszervi (pl. csontok, izmok, ízületek) problémák kivizsgálásával, diagnosztizálásával és terápiájával foglalkozó orvosi szakterület. Ezek a betegségek lehetnek veleszületett vagy szerzett elváltozások. A szerzett betegségek többnyire traumás, kopásos, gyulladásos vagy daganatos eredetűek. A panaszok és a megállapított elváltozások alapján a szakorvos javasolhat konzervatív kezelést (gyógyszeres kezelés, fizioterápia, gyógytorna) vagy műtéti beavatkozást. Az ortopédiai problémák terápiás kezelése magába foglalja a konzervatív kezeléseket, például a gyógytornát, fizikoterápiás kezeléseket, injekciós kúrákat és egyéb, nem műtéti gyógymódok alkalmazását; valamint szükség esetén a műtéti beavatkozással járó megoldásokat is.

A KomplexLaborban felnőtt és gyermek ellátást is végzünk.

Szakterület, kezelések

Hívjon minket! +36 30 309 6001

Térd specialista

Mindennapi gyakorlatunkban a legkülönbözőbb térdproblémákkal küzdő betegeket fogadjuk. Ezek a sportsérülésektől (pl. elülső vagy hátsó keresztszalag szakadás, oldalszalag szakadás, térdkalács ficam, meniszkusz sérülések, porcleválás, törés stb.), az O vagy X alakú lábak vagy trauma miatti túlterhelési problémáktól kezdve, az ízületi kopások minden formájáig kiterjednek.

Ortopédia a KomplexLaborban. Új szolgáltatás

Különösen a kopásos kórképek nem sebészeti (pl. fizioterápia, injekciók, betétek) és sebészeti módszerekkel (pl. arthroszkópia, osteotomia) történő kezelése tartozik a specialitásaink közé.

Időt szánunk arra, hogy megértsük minden egyes páciens egyedi körülményeit, hogy az adott sérülés és életmódbeli célok szempontjából a legjobb kezelési lehetőséget ajánlhassuk.

Függetlenül attól, hogy mennyire bonyolult a probléma vagy összetett a sérülés, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden páciens számára megoldást találjunk.

A térdsérülések legjobb kezelésének biztosítása egy erős csapat együttműködését igényli. Ebben az esetben az orvos, a gyógytornász és a páciens együttesen dolgozik a lehető legjobb eredményért – a gyorsított felépülésért.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)