Diagnosztikai központunkban magánrendelés keretein belül lehetőség van különböző eredetű bőrbetegségek hatékony és igényes bőrgyógyászati ellátására. Igyekszünk, hogy a pácienseink számára a leghatékonyabb és legmegfelelőbb kezelési megoldást megtaláljuk. Amennyiben szükséges komplex kivizsgálást tudunk végezni, hogy ne csak tüneti kezelés történjen. Rendelőnkbe minden korosztályból várunk pácienseket.

A leggyakoribb kórképek, a teljesség igénye nélkül:

 • anyajegy -és bőrrákszűrés
 • akne és rosacea
 • ekcémák, allergiás- és csalánkiütéses problémák
 • újonnan kialakult bőrképlet azonosítása
 • vírusus szemölcsök
 • bőrnövedékek eltávolítása
 • hajproblémák (pld hajhullás vagy korpás fejbőr)
 • körömproblémák, pld körömgombásodás
 • sebkezelés

Anyajegy- és bőrrákszűrés

Évente mindenkinek ajánlott, de különösen azoknak akiknek nagyszámú anyajegye van, családjában előfordult rosszindulatú bőrrák, 18 éves kora előtt volt súlyos fokú napégése, rendszeresen használ vagy használt szoláriumot, új pigmentált képletet fedezett fel magán vagy az egyik anyajegye színben, méretben változott illetve aki korábban még nem járt ilyen szűrésen. A melanoma mielőbbi diagnosztizálása életet menthet!

Rendelőnkben kétféle anyajegyszűrési vizsgálatra van lehetőség:

 • szakképzett és anyajegyszűrésben jártas szakember dermatoszkóppal (speciális nagyítóval) vizsgálja át a testén látható összes anyajegyet
 • teljes testfelszín térképezése világszínvonalú, mesterséges intelligenciával ellátott Fotofinder Moleanalyzer készülékkel, amit után szakorvosi konzultáció is történik. A problémás vagy szabálytalan anyajegyek rögzítésre is kerülnek, hogy egy következő vizsgálat alkalmával tudjuk ellenőrizni az esetleges változásokat. A szakorvos munkáját mesterséges intelligencia egészíti ki.

Az anyajegyek eltávolítására (akár bőrgyógyász javasolja, akár a páciens kérésére) van lehetőség. Ez egy előzetes szakorvosi konzultációt követően, előre egyeztetett műtéti időpontban történik. A műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük, steril körülmények között. Az eltávolított anyajegyet a szakma szabályainak megfelelően minden esetben szövettani vizsgálatra küldjük. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy anyajegyeket lézeres úton, még a páciens kifejezett kérésére sem távolítunk el!


Akne/pattanásos bőr

A pattanásos bőr nem csupán tinédzserkori esztétikai probléma, hanem a faggyúmirigyek betegsége, mely állandó gyulladással jár és hegesedést is okozhat. Kialakulásában több tényező együttes hatása adódik össze, így nem létezik mindenkire alkalmazható egyféle kezelés. A megfelelő terápiát individuálisan, személyre szabottan kell kiválasztani, mely figyelembe veszi a pattanások jellegét, elhelyezkedését, a beteg életkorát, nemét, pszichés állapotát, életmódját, kísérő betegségeket és számos egyéb tényezőt. Intézményünkben kiegészítő kezelésként a hegek csökkentésére és eltüntetésére lézeres terápia is elérhető.


Rosacea

Nagyon zavaró és kellemetlen, gyógyíthatatlan bőrbetegség, mely egyre több embert érint. Jellemzően az arc kivörösödésével, égő érzéssel jár. Alapja a bőr ereinek hibás beidegzése, mely állandó értágulatot, hirtelen jelentkező vörösséget okoz és kísérő bőrgyulladással jár. Később pattanásszerű fájdalmas csomók is kialakulhatnak. Kivizsgálása komplex feladat, a háttérben esetlegesen előforduló kiváltó okok feltárására irányul. Terápiája szintén összetett, ami magába foglalja a belsőleges és külsőleges gyógyszeres terápiát, az életmód változtatást és a lézeres terápiát az esztétikai eredmény javítása és a meglévő állapot visszafordítása céljából.


Szemölcsök (verrucák)

A vírusos szemölcsök bármely életkorban és bármely testfelszínen előfordulhatnak, de leggyakrabban a kézen, ujjakon és a talpon észleljük őket. Gyerekekben különösen gyakori. Mint a nevében is benne van, vírus okozza őket (HPV), melyet fertőzés útján kapunk meg és adunk tovább (uszodában, edzőteremben, közös fürdőszobaszőnyegen, de akár a családtagok közvetlenül is átadhatják egymásnak).

Többféle kezelési lehetőség van, melynek kiválasztása szakorvosi feladat, aki figyelembe veszi a páciens életkorát, a szemölcsök számát és típusát, az elhelyezkedésüket és az esetlegesen előforduló alapbetegségeket is.


Fibrómák (papillómák)

A fibrómák csoportosan jelentkező, bőrszínű, apró kocsányon lógó jóindulatú sejtburjánzások, melyek csak esztétikai problémát jelentenek, elrákosodni nem tudnak. Leggyakrabban a nyakon és hajlatokban (hónaljban, mellek alatt és a lágyékhajlatban fordulnak elő). Hajlam kérdése, hogy kinél alakul ki, de nőknél, idősebb korban, cukorbetegeknél és elhízottaknál gyakrabban észleljük.

Eltávolításukat bőrgyógyász szakorvos végzi. Rendelőnkben különböző kezelési módok lehetségesek: folyékony nitrogénnel való fagyasztás vagy rádiófrekvenciás készülékkel coagulálás vagy lézeres eltávolítás. A kezelést a szakorvos és a páciens közösen választja ki. Amennyiben szükséges helyi érzéstelenítésben is el tudjuk végezni.


Verruca seborrhoica vagy öregségi szemölcs

Nevével ellentétben gyakorlatilag bármely életkorban kialakulhat, bár előfordulásuk az évek számának növekedésével nő. Ezek a bőrből kiemelkedő, különböző színű (bőrszínűtől egészen a feketéig) és különböző méretű kissé érdes felszínű bőrnövedékek. Habár teljesen békések (azaz nem tudnak elfajulni), esztétikailag nagyon zavaróak lehetnek, hajlamosak viszketni és irritálódni.

Mivel az anyajegyektől csak bőrgyógyász tudja megkülönböztetni, így érdemes évente ellenőriztetni őket. Amennyiben igény van rá, rendelőnkben az eltávolításukra is van lehetőség nagyon szép esztétikai eredménnyel.


Prick teszt

A Prick teszt más néven alkaros bőrpróba célja az allergiát okozó anyag (úgynevezett allergén) kimutatása. Az allergiás tünetek jelentkezhetnek a légúti rendszerben, ilyenkor tüsszögés, orrviszketés, vízszerű orrfolyás, torok- és szájpad kaparás nehezíti az allergiás életét, ezenkívül szempanaszokat is okozhat: szemkönnyezés, -viszketés, – vörösség formájában. A bőrön csalánkiütések, viszkető vörös foltok vagy akár duzzanat is jelentkezhet. 

A vizsgálat célja az allergén kimutatása és az esetleges allergiás reakció igazolása. A teszt segítségével megállapítható a tünetekért felelős allergén anyag, melyet ha kerül a beteg, akkor jelentősen csökkenek vagy teljesen elmúlna a panaszai és tünetei. Prick teszttel állati hámot és szőröket, ételeket és polleneket tesztelhetünk.

A vizsgálatot az alkarokon végezzük. A gyári tisztaságú allergéneket sorban csepegtetjük a páciens bőrére, majd  apró karcolással visszük be a bőr felső rétegébe. Mindez csak minimális kellemetlenséggel jár. Mindig használunk pozitív és negatív kontrollt is, hogy érvényes legyen a teszt. Az allergének a bőrön keresztül reakcióba lépnek a szervezetben jelen lévő IgE ellenanyagokkal, mely a bőrben hisztamin felszabadulásával jár. Az eredmény kb 15- 20 perc múlva „olvasható le”. Pozitív eredmény esetén az érintett területen duzzanat, bőrpír jelentkezhet, melyet viszketés is követ. A reakció nagysága szakember számára jelzi az allergia mértékét is, melyet keresztekben adunk meg (+) vagy újabban duzzanat cm-ben/bőrpír mértéke.

Prick tesztet nem végzünk allergiás szezonban, azaz pollenallergiások számára a téli időszak a legmegfelelőbb, hogy a tüneteik mögött megbúvó allergénre fényt derítsünk! A vizsgálatot minden esetben szakorvosi konzultáció előzi meg, hiszen a páciens pontos kikérdezése, az anamnézis felvétele előzi meg a diagnózis felállítását és amennyiben javasolt a teszt elvégzése!


Biopszia (szövettani mintavétel)

Amennyiben szükséges rendelőnkben bőrgyógyászati mintavételre is lehetőség van a diagnózis pontosítása és a kezelés kiválasztása céljából. Ilyenkor steril körülmények között, helyi érzéstelenítésben, kisméretű körkés segítségével egy apró, hengeres bőrdarabot távolítunk el, amit szövettani vizsgálatra küldünk tovább. A keletkezett seb kb 10-14 nap alatt gyógyul.


Távbőrgyógyászat/távkonzultáció

Diagnosztikai központunkban lehetőség van teledermatológiai vizsgálatra, amikor személyes orvos- beteg kapcsolat nem történik. Ennek feltétele, hogy a páciens az adott bőrelváltozásról 3 db jó minőségű felvételt készít, amit e-mailben pár mondat kíséretében elküld. Szakorvosunk átnézi a képeket és amennyiben szükséges, kiegészítő kérdéseket tesz fel és pár napon belül válaszol. Amennyiben a képek alapján nem állítható fel diagnózis, akkor személyes találkozót kezdeményezünk.

Központunk nemi betegségek kivizsgálásával és kezelésével nem foglalkozik!


 • Teltebb ajkak műtéti beavatkozás nélkül!
  Ajakdúsítás tűszúrás nélkül❗ 💎Az eddig elérhető ajakfeltöltések tűszúrással, idegen anyag bevitelével jártak, míg a LipLase™ lézeres ajakdúsítás során a szervezet saját kollagén állományának stimulálásával érünk el látványos eredményt kíméletesen, fájdalom […]
 • Teljes testtérképes anyajegyszűrés családi csomagban!
  Gondoskodjon családja egészségéről és jöjjenek el közösen FotoFinder anyajegyszűrő vizsgálatra⚕️ 🗣Nyár végén kiemelten fontos, hogy figyeljük anyajegyeinket, hisz számos káros behatás éri bőrünket! Központunkban elérhető a FotoFinder teljes testtérkép csomag […]
 • Hatékony lézerkezelés problémás bőrre
  ❗Hatékony akné kezelés központunkban❗ A KomplexLaborban Fotona Twinlight® lézerkezelések elérhetők aknés (pattanásos) bőrű pácienseink számára! ➡️ A korszerű eljárás egyszerre veszi célba a faggyúmirigyeket, csökkenti a gyulladást és segít a […]
 • Tartós eredmény lézerrel a szem körüli ráncok ellen
  SmoothEye kezelés a szem körüli ráncok ellen❗ 👉A SmoothEye kezelés alapja, hogy a szem körüli ráncok ellen lézer segítségével vesszük fel a harcot idegen anyag bevitele nélkül. Azonnali, tartós eredményt […]
 • Fontos nyomon követni az anyajegyeket!
  ❗A bőrrák diagnosztikában szinte a legfontosabb a képekkel jól dokumentált kórtörténet. ☑A FotoFinder segítségével a páciens teljes képi kórtörténetét tároljuk, így a gép segítségével az orvos értékeli a bekövetkezett változást. […]
 • Hatékony lézeres kezelés a szem köruli ráncok ellen
  ℹHogyan zajlik a szemkörnyék körül lézeres kezelés? A kezelés megkezdését mindig szakorvosi vizsgálat előzi meg. A két lépésből álló kezelés, a kezelendő bőrfelszín arányában 20-30 percig tart.❗ Általában 3-4 kezelés […]
 • Fotona 3D® és 4D® arcfiatalító kezelés a komplexlaborban
  Fotona 4D® arcfiatalító kezelés a ragyogó bőrért!💆‍♀️ 4D® kezelésünk során ugyanolyan jó eredmények várhatók, mint 3D® kezelésünkkel, azaz csökken a megereszkedett bőr, feszesebbé válnak a kontúrok, és rugalmasabb lesz a […]
 • Ismerje fel időben a problémát!
  Tudta? A bőrrák a világon az egyik leggyakrabban előforduló daganatos betegség. Ennek gyógyítása lehetséges, amennyiben időben észrevesszük! 🙂 A korai felismerésben, valamint a kialakulásának megelőzésében nagy segítséget jelent a Fotofinder […]
 • A MI támogatott diagnosztika elsődleges az anyajegyszűrésben
  Összeszedtük a legfőbb érveket a FOTOFINDER anyajegyszűrés mellett❗ A mesterséges intelligenciával támogatott diagnosztika legfőbb előnyei: 🔹a Fotofinder a világ legelismertebb anyajegy-/bőrrák-szűrő gépe (a német egyetem áll mögötte, mely szakmai tudásával […]
 • Fényvédelem zsíros bőr esetén
  ❗Nyáron a fényvédelem kötelező mindenki számára. ☀️ Szükséges akkor is, ha a bőr zsírosodásra hajlamos, túlzott faggyútermelés jellemzi. A zsíros bőr karbantartása nehezebb, mivel a magas hőmérséklet hatására a bőr […]
 • Bízza a kezelést szakorvosra
  ❗Szabaduljon meg a kellemetlen szemölcsöktől❗ A szemölcs főleg a kezeken és talpakon előforduló fertőző vírusos bőrbetegség. 🗣A kórokozó a HPV vírus, amely rendkívül ellenálló és nehéz eltávolítani a felületekről. A […]
 • Hatékony akné kezelés
  🔹Kiknek ajánljuk a TWINLIGHT® akne kezelést? ✅óvakodik a drasztikus gyógyszeres kezeléstől (pld egyéb gyógyszereket szed vagy szoptat) ✅zavaró tinédzser-kori pattanások esetén ✅40 éves kor után kialakuló akne esetén ✅zavarja tág […]
 • Válasszunk bőrtípusunknak megfelelő fényvédő krémet
  ℹ Miért szükséges a fényvédelem? A fényvédelem segít a kéretlen ráncok megjelenésében, de jelentős szerepet játszik abban is, hogy a nap káros hatásaitól megóvjuk testünk védőrétegét. A napfény negatív hatásai […]
 • A MI segítségével nyomon követhetők az anyajegyek változásai
  FOTOFINDER vizsgálat gyors és egyszerű❗ A páciens a gép elé áll, amelyen egy mozgó kamera van elhelyezve. 🖥️Ezt követően a folyamat elindul, felvételek készülnek a teljes bőrfelületről, amely pontosan megjelölt […]
 • Kerüljük el a pigmentfoltok kialakulását
  Arcán, kezén pigmentfoltokat lát❓ ℹA pigmentfoltok (vagy más néven májfoltok) a pigment-termelő sejtek lokális túltermelésének köszönhetők. Ilyenek a szeplők is, de nagyobb területen is előjöhet a jelenség. Testfelületünkön az arc […]
 • Speciális lézeres eljárás az aknék heges eltávolítása érdekében
  🔹Az akne kezelés legkorszerűbb és legbiztonságosabb módja a Fotona Twinlight kezelés. A Nd:Yag lézer segítségével csökkenthető a meglévő gyulladás, megakadályozza az újak kialakulását, szabályozza a faggyúmirigyek működését, mindezt hosszú távon. […]
 • Bőrrákszűrés intelligens csúcstechnológiával!
  ℹHogyan működik a Fotofinder anyajegykövetés? A mesterséges intelligencia digitálisan rögzíti a képleteket és össze is hasonlítja azokat. Mivel jobb a felbontása, mint az emberi szemé, olyan kisebb változásokat (színbeli, szerkezetbeli, […]
 • Sérült anyajeggyel mi a teendő?
  Ön tudja mit tegyen, ha megsérül az anyajegye?🤔 Ha véletlen belekap, lehorzsolja, beleakad valamibe vagy leszakad az anyajegye, nem kell azonnal megijednie. 🔹fertőtlenítse le, majd használjon rá néhány napig sebgyógyító […]
 • Gyanús anyajegy eltávolítása azonnal
  Hogyan távolítják el a gyanús anyajegyet a bőrfelszínről? ℹ️Ennek teljes egésze érzéstelenítéssel történik, és mindössze csak 20 percet vesz igénybe. Az anyajegy kimetszésre kerül, majd a szakorvos szövettani vizsgálatra küldi […]
 • Pattanás kezelése bőrgyógyász segítségével
  A kérdés, amely sokakat foglalkoztat: tényleg kezelhető a pattanás?🤔 A válasz határozottan IGEN! 🔹Bőrgyógyász segítségével nem csak az okokat, de a bőrének megfelelő kezelést is megtalálhatják. Ez akár pár hét […]
 • Zsíros arcbőrre is van megoldás
  🗣Önnek is zsíros a bőre, de nem találja a megoldást? Természetesen ezt is lehet kezelni, a legfontosabb, hogy megfelelő kozmetikumokat használjon.🙏 Sokan sajnos olyan készítményeket használnak, amelyek a bőr zsírtalanítására […]
 • Fájdalommentes lézeres akné kezelés
  Sokszor hallott már a lézeres akné kezelésről, de nem tudja kinek ajánlott?🤔 🗣Ez életkortól független alkalmazható. Főként azoknak javasolt, akik nem szeretnének gyógyszeres kezelést igénybe venni, vagy kifejezetten azoknak, akiknek […]
 • Sérült anyajegy esetén szükséges a szakorvosi diagnózis
  Ha nyaralás közben megsérül az anyajegye, vegye igénybe távbőrgyógyászati szolgáltatásunkat. ❗️ A sérült anyajegyeket mindenképp érdemes megmutatni szakorvosnak, aki dönt a további teendőkről.✅ Ne halogassa a kezelést, kérje dr. Szabó […]
 • Fontos a fényvédelem!
  Tudja mi történik a bőrével, ha nem használ fényvédőt?☀️ ℹ️ A védelem nélküli vagy túlzott napozás hatására a bőrön pigmentfoltok jelennek meg. Kialakulnak a ráncok. Az UV sugárzás káros hatásai […]
 • Mikor előnyösebb a távbőrgyógyászatot használnia?
  Mikor előnyösebb a távbőrgyógyászatot használnia? – Nyaralás, utazás során felmerült bőrgyógyászati probléma esetén ☀️ – A beteg nehezen mozog, idős vagy mozgáskorlátozott 👵 – A beteg elfoglalt és nincs ideje […]
 • Bőre védelme érdekében használjon fényvédő készítményeket
  🤔Mit jelent a fizikai vagy kémiai fényszűrő? A kettő közötti különbség az általuk biztosított védelem módja. ✅A fizikai fényszűrök visszatükrözik az UV sugarakat, a bennük található ásványi anyagok által. A […]
 • Előzze meg az aknés hegek kialakulását!
  Az aknés hegek eltüntetése lehetséges? – Teljesen eltüntetni sajnos nem lehet.😒 ❗️Éppen ezért nagyon fontos, hogy a megelőzésére koncentráljon.❗️ Már a pattanások kialakulásának kezdetén keressen fel szakorvost, aki segít a […]
 • Szép nyarat kedves pácienseinknek!
  ℹ️Tájékoztatjuk Kedves Pácienseinket, hogy bőrgyógyászat szakrendelésünk augusztus 8-től augusztus 20-ig szünetel. Foglaljon időpontot ez idő alatt is az alábbi elérhetőségeken:🔽 📱 +36 30 914 3506 📧 info@komplexlabor.hu
 • Így készítsen jó fotókat a távkonzultációhoz!
  Az első és legfontosabb az, hogy ne használjon filtereket! Bőrtünetéről fotót lehetőleg nappali, kültéri fényben, de ne direkt napfényben készítsen.☀️ A vaku használata is nagyon fontos, hiszen a hosszú záridő […]
 • Bőrrákszűés intelligens csúcstechnológiával!
  Mi történik egy gyanús anyajeggyel? – Ezt a szakorvos legtöbb esetben eltávolításra javasolja.👩 Ilyenkor az anyajegy teljes egésze eltávolításra kerül sebészeti kimetszés során, természetesen érzéstelenítő használatával. ℹ️Ezt követően szövettanra kerül […]
 • Használjon tudatosan fényvédő termékeket
  🤔Milyen fényvédő faktorszám a jó? SPF=Sun Protection Factor, magyarul fényvédő faktort jelent. Ez a szám azt mutatja meg, hogy mennyivel hosszabb ideig tartózkodhatunk a napon az adott faktorszámú naptejet használva […]
 • Felkerestük a ZO Beauty Day szépségápolási napunk nyerteseit
  Felkerestük a ZO Beauty Day 🔹 szépségápolási napunk nyerteseit, meséljék el nekünk, mit tapasztaltak a termékek, kezelések kapcsán az elmúlt egy hónapban. Kattintson a cikkért:🔽 https://komplexlabor.hu/feszesebb-es-kellemesebb-tapintasu-bor-elmenyek-tapasztalatok-a-zo-beauty-day-utan/ Amennyiben Önt is érdekli […]
 • Tudta miből áll a napfény?
  Tudja mit jelentek pontosan ezek a rövidítések? UVA, UVB és UVC❓ ℹ️ A napfény mintegy 50 százaléka látható fényből áll, 45 százaléka infravörös sugárzás, míg a maradék ultraviola sugárzás. Ez […]
 • Távbőrgyógyászat a komplexlaborban
  Bőrgyógyászati távkonzultáció a Komplexlaborban!🩺 A világ bármely pontjából fordulhat hozzánk bőrproblémájával. Akár otthona kényelméből, utazás és sorban állás nélkül kaphat diagnózist, szükség esetén pedig e-receptet.📑 Készítsen legalább 3 fényképet a […]
 • „Feszesebb és kellemesebb tapintású bőr” – Élmények, tapasztalatok a ZO Beauty Day után
  Felkerestük a ZO Beauty Day szépségápolási napunk nyerteseit, meséljék el nekünk, mit tapasztaltak a termékek, kezelések kapcsán az elmúlt egy hónapban. Tímea a ZO fényvédő termékét nyerte, amelyet örömmel használ […]
 • Nyaralás közben is távbőrgyógyászat
  Mikor jó, többek közt, távbőrgyógyászati szolgáltatást választani?🤔 ✅nyaralás közben fellépő probléma ✅nehezen mozgó betegek esetén ✅külföldön élő páciensek ❗️Dr. Szabó Renáta bőrgyógyász szakorvosunk várja megkeresésüket távbőrgyógyászati szolgáltatásunkon keresztül is. 📱+36 […]
 • Szépségápolási napot szerveztünk a KomplexLaborban
  Júniusban rendeztük első alkalommal a ZO® Beauty Day a Komplexlaborban szépségápolási napunkat, ahol tíz hölgyet láttunk vendégül. Hasznos információkban, vidám beszélgetésekben és sok-sok értékes ajándékban nem volt hiány. Nézd meg […]
 • Problémás arcbőr – szakszerű bőrápolási kezelések
  Mennyi idő alatt látható javulás a problémás bőrön❓ Bőrtípustól és kezeléstől függően ez minimum 6 hetet igényel. Legyen szó dermokozmetikumról, gyógyszerről vagy lézeres kezelésről, mindegyik esetében időbe telik, mire a […]
 • Anyajegyszűrés MI támogatással
  Melyik a legbiztonságosabb anyajegyszűrés, ha valaki már átesett a bőrrákon?🤔 Ez a teljes testtérképes anyajegyszűrés✅ ℹ️Segítségével minden anyajegy leképezésre kerül, továbbá a mesterséges intelligenciának köszönhetően a legkisebb változások és új […]
 • Mikor érdemes gyermekét anyajegyszűrésre vinni?
  Szükséges a gyermekek anyajegyszűrése? A válasz mindenképp IGEN! 👧 Kisgyermekek esetében, akiknek veleszületett anyajegye van, azt érdemes rendszeresen megnézettetni szakorvossal! A veleszületett anyajegyek az első 2 életév során jelennek.🤱 Nagyobb […]
 • Bőrgyógyászati távkonzultáció
  Központunkban elérhetővé vált az online bőrgyógyászati konzultáció. A kezdeményezés idő- és költséghatékony, hiszen akár otthonról, kényelmes körülmények között veheti fel kapcsolatot szakorvosunkkal.🧑‍⚕️💻 Bőrgyógyászati távkonzultációval gyorsan és egyszerűen kaphat szakszerű segítséget. […]
 • Fotona 3D® és 4D® arcfiatalító kezelések a nyári hónapokban is!
  A bőr fiatalosságának megőrzése és visszanyerés igenis lehetséges!💁‍♀️ A Fotona 3D® és 4D® arcfiatalító kezelések következtében az eredmény magáért beszél. Természetesen 1 alkalmat követően is javul a bőr állaga, azonban […]
 • Az általános anyajegyszűrés mindenkinek javasolt!
  Kinek érdemes részt vennie a Fotofinder vizsgálaton?🤔 Mivel ez egy teljes testtérképes anyajegyvizsgálat, így szinte mindenkinek érdemes legalább egyszer megnézettetnie anyajegyeit. 👨‍⚕️ Azonban annak mindenképp javasolt, aki: – már esett […]
 • Ismerje meg LipLase™ ajakkezelésünket!
  Amit érdemes tudni a LipLase™ ajakkorrekciós kezelésről 👄: – nagyjából 30 percig tart a kezelés, amely nem jár kellemetlenséggel, csupán melegség érezhető, de ezt egy speciális hűtőberendezéssel csökkentjük ⏳ – […]
 • Fordítson nagyobb figyelmet anyajegyeire!
  Anyajegyek borítják testét? Figyeljen oda a folyamatos fényvédelemre! 🏖 A nyári hónapokban az UV sugárzás rendkívül káros hatással van az anyajegyekre, így főként, akiknek nagyobb anyajegyek vagy több anyajegy található […]
 • Ismerje meg 3D® arcfiatalító kezelésünket!
  Milyen eredmények várhatók a Fotona 3D® arcfiatalító kezelés után?🧖‍♀️ a bőr szerkezete tapintásra jelentősen rugalmasabb lesz az arckontúr feszesebbé válik a korábban megereszkedett bőr láthatósága csökken a bőr láthatóan ismét […]
 • SMOOTH EYE kezelés – Szemkörnyékápolás mesterfokon
  Azonnali, tartós eredmény a szem környéki szarkalábak ellen! 💁‍♀️ Nagyon kedvelt a Smooth Eye kezelés, amely a szem körüli szarkalábak elvékonyodását és a megereszkedett szemhéjak petyhüdtségének csökkenését eredményezheti. 🥰 További […]
 • Ismerje fel időben a problémát!
  Tudta? A bőrrák a világon az egyik leggyakrabban előforduló daganatos betegség. Ennek gyógyítása lehetséges, amennyiben időben észrevesszük! 🙂 A korai felismerésben, valamint a kialakulásának megelőzésében nagy segítséget jelent a Fotofinder […]
 • Figyeljen oda a megelőzésre!
  Ön tudja miért nagyon fontos szakorvoshoz fordulni már a pattanások kezdeti megjelenésekor?🤔 Sajnos amennyiben valakinél ilyen jellegű probléma alakul ki és nem fordul vele szakorvoshoz, úgy annak nyoma maradhat a […]
 • A nyári hónapokban rendkívül fontos a fényvédelem!
  Ne feledkezzen meg a fényvédő használatáról! ☀️ A nyári hónapokban az UVA és UVB sugárzás nagyon magas, amely mind a bőrre, mind pedig az anyajegyekre rendkívül káros hatással van. 😳 […]
 • Gyakori kérdések Fotona arcfiatalító kezeléseinkkel kapcsolatban
  Amit érdemes tudni a Fotona 3D® és 4D® arcfiatalító kezelésekről!💆‍♀️ 1. Milyen érzés a kezelés, kellemetlenséggel jár? – Nem! Csupán némi meleg érzés tapasztalható, azonban ez egy speciális hűtőberendezéssel csökkenthető. […]
 • Mindig fontos a fényvédelem!
  Ön használ fényvédőt? Most elmondjuk, az év mely időszakában javasolt a használata.☀️ Mivel az arcot egész évben érik a napsugarak, így azt a hűvösebb hónapokban is érdemes fényvédővel kenni.❗ 🗣A […]
 • Szabaduljon meg a pattanásoktól és az akné okozta hegektől!
  Pattanásokkal vagy akné utáni hegekkel küzd? Segítünk!❗ 🗣Sajnos a probléma sokakat érint, azonban van rá hatékony megoldás, amelyhez nincs szükség gyógyszeres kezelésre sem! 🔹Diagnosztikai központunkban elérhetők Fotona Twinlight lézerkezelések, amelyek […]
 • Fotona 3D® és 4D® arcfiatalítás diagnosztikai központunkban – kinek ajánlott?
  Az idő múlása bőrünkön is megmutatkozik többek között: ✅az apró ráncok megjelenésével, ✅a bőr a megereszkedésével, mind az orcákon, mind pedig a szemhéjakon, ✅de akár az arc és nyak kontúrjai […]
 • ZO® Beauty Day a KomplexLaborban
  Szépségápolási napunkon Ön is tudatos bőrápolóvá válhat! 🙏 A tudatos bőrápolás egyik kulcseleme a fényvédő mindennapos használata! A ZO® Skin Health termékek között 30 és 50 faktoros fényvédő is található, […]
 • Pattanások nehezítik meg mindennapjait, de nem tudja mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni?
  Segítünk! 😉 Ez a probléma bármely életkorban, bármely nem esetében előfordulhat. Azonban sajnos sokan összekeverik a mitesszereket, pattanásokat, zsíros bőrt, komedókat, rosáceát és a gyulladt pattanásokat. 😥 Ez azonban nem […]
 • Ingyenes anyajegyszűrésen vettek részt tegnap az egyetemi hallgatók
  Központunk nagy örömmel csatlakozott a La Roche-Posay megkeresésére, ahhoz a kezdeményezéshez, amelynek keretein belül a szegedi gyógyszerésztudományi kar kozmetológiai kurzuson részt vett diákjai ingyenes melanóma szűrésen vehettek részt a tegnapi […]
 • Ápolja rendszeresen arcbőrét, kortól függetlenül!
  A ZO® Skin Health termékek segítenek megőrizni arcbőre egészséges, élettel teli kisugárzását! 👉 Kérjen személyes konzultációt, hogy bőrtípusának és életkorának megfelelő hatóanyagtartalmú krémet válasszunk! ☎ +36 30 914 3506 ℹ […]
 • Szűrővizsgálattal a bőrrák megelőzéséért!
  A mai napon központunkba ingyenes anyajegyszűrő vizsgálatra várjuk a szegedi gyógyszerésztudományi kar kozmetológiai kurzusának hallgatóit.☀️ A La Roche-Posay szervezésében központunkban dr. Szabó Renáta várja ma a fiatalokat.👩‍⚕️ Tudjon meg többet […]
 • Akkor is szükséges az anyajegyeket ellenőriztetni, ha kevés van vagy nem változtak?
  A válasz: IGEN, mindenképp! De miért❓ A test olyan részén is lehetnek, amelyekről Ön nem tud vagy nem látja rendesen. Ez azért fontos, mert a melanóma változása kezdetben szerkezeti szinten […]
 • Csökkentse a bőröregedés láthatóságát, és nyerje vissza feszesebb arcbőrét!
  A ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood kezelés során arcbőre és dekoltázsa is szinte megújul. A kezelés alkalomszerűen is látható eredményt hoz, azonban a hosszútávú hatékonyság érdekében egy kezeléssorozatot szoktunk […]
 • A szűrővizsgálatokon az osztályfőnök is részt vett!
  A „Tegyünk együtt a fiatalok egészségmegőrzéséért!” kampányunk keretein belül a héten a József Attila Általános Iskola és Szakképző Iskola szociális ápoló és gondozó szakon tanuló diákjai és osztályfőnökük jártak központunkban. […]
 • Találja meg saját ZO® Skin termékeit!
  A hatékony bőrápolás érdekében érdemes a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumokat választani. Hogyan néz ki pontosan az arcápolási rutin? Találja meg Nálunk a választ! Fedezze fel a mindennapi arcápolás elengedhetetlen termékeit, a […]
 • Mit tartalmaz a ZO®Skin napi bőrápolási rutin csomag?
  Nappali használatra első lépésként egy arclemosó javasolt a bőr megtisztításához, amelyet bőrradír, AHA savas párnácskák és egy nappali hidratáló követ. A nappali rutint érdemes egy, az évszaknak megfelelően kiválasztott fényvédővel […]
 • Napi bőrápolási rutin normál arcbőrre!
  Fontos Önnek, hogy megtalálja a megfelelő termékeket napi arcápolási rutinjához? Ismerje meg a ZO®Skin Health termékcsaládot! Segítünk Önnek a reggeli és éjszakai arcápolási rutin felállításában, hogy bőre egészségesebb és élettel […]
 • Személyre szabott bőrápolási rutin az egészséges arcbőrért!
  Minden arcbőr másmilyen ápolást igényel, így fontos, hogy a napi rutint a legmegfelelőbben állítsuk össze! Ismerje meg a ZO®Skin termékeket, amelyek számos arcbőr típusnak megfelelő ápolást nyújtanak. Ebben segít Önnek […]
 • Személyre szabott ZO® Skin arcápolási csomagok
  Ismerje meg a ZO® Skin Health Sun Smart rendszert, amely nem csak az UV sugarakkal szemben veszi fel a harcot, de bőre egészséges megőrzésében is kiváló megoldást biztosít! Kérjen személyes […]
 • Távkonzultációs lehetőség Dr. Szabó Renáta bőrgyógyász szakorvosunkkal!
  Bőrproblémája van, de nincs ideje kiszakadni munkahelyéről? Diagnosztikai központunkban lehetősége van otthonából vagy munkahelyéről is távkonzultációra Dr. Szabó Renáta bőrgyógyász szakorvosunkkal. Bőrpanaszok esetén keressen minket bizalommal, hogy problémájára mielőbb megoldást […]
 • Az urakat is várjuk bőrgyógyászati konzultációra!
  Ugye Ön is tudja, hogy az akné és a pattanások nem csupán a fiatal lányokat és felnőtt nőket érinti? Kamaszkorban a fiúk számára pont ugyanolyan nehéz megbírkózni a kellemetlen bőrproblémákkal, […]
 • Vegye észre időben az elváltozott anyjegyeit!
  Anyajegye formája vagy színe megváltozott, esetleg egy teljesen új jött ki testén? Ez akár egy rosszindulatú anyajegyre való figyelmeztető jel is lehet. Ilyen esetben mindenképp forduljon szakorvoshoz! Diagnosztikai központunkban lehetőség […]
 • Feszes arcbőr fizikai beavatkozás nélkül!
  4D® arcfiatalító lézerkezelés, hogy bőre újra feszes és élettel teli legyen! A hatékony eredmény érdekében kezelést szoktunk javasolni, amely többek között elősegíti a kollagéntermelést és a sejtlégzést is. Hatékony megoldás […]
 • Anyajegy- és bőrrákszűrés a legmodernebb technológiával!
  Diagnosztikai központunkban a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, mint a FotoFinder anyajegyszűrési eszköz. Ez egy mesterséges intelligenciával működő teljes testtérképes anyajegyvizsgálat, amely a rosszindulatú anyajegyek korai felismerésében, valamint kialakulásának megelőzésében nyújt segítséget. […]
 • Szerezze be a ZO® Skin Health termékeket bőrgyógyászati konzultációt követően!
  Habár még csak tavasz van, de az UVA és UVB sugarak már most is hatással lehetnek bőrére. A ZO® Skin Health termékek hatékony megoldást nyújtanak a káros napsugarakkal szemben, hogy […]
 • Melanóma nap a KomplexLabornál
  „A Melanoma nap immár 16 éve megrendezésre kerül, én mindig csatlakoztam ehhez a kezdeményezéshez” – kezdte Dr. Szabó Renáta. Dr. Szabó Renáta elmondta, hogy ez, és az ehhez hasonló szűrőnapok […]
 • A KomplexLaborban elérhető a legmodernebb anyajegyszűrési eszköz – a FotoFinder!
  Videónkban bőrgyógyász szakorvosunk, Dr. Szabó Renáta számolt be a vizsgálat menetéről és előnyeiről. „Büszke vagyok rá, hogy a KomplexLabor Diagnosztika bőrgyógyászatán lehetőségünk van a legmodernebb eszközökkel dolgozni, és élen járni […]
 • Dr. Szabó Renáta ZO® Skin partner orvos
  A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás, illetve szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. Klinikánk bőrgyógyász szakorvosa, Dr. Szabó Renáta is […]
 • Milyen eredményre számíthat, ha igénybe veszi a Fotona 3D® és 4D® arcfiatalítást?
  Az arcfiatalító kezelés szelídebb megoldás, mint egy sebészeti beavatkozás, viszont jó választás, ha a legmagasabb szinten szeretnénk felvenni a versenyt az idő múlásával. Bőre ragyogóan fiatalos, üde és feszes lesz, […]
 • A pattanásos bőr nem csak a kamaszokat érinti!
  Az akné kialakulása több faktor együttes hatásától függ, ezért mindenkinek más és más kezelések ajánlottak. A KomplexLaborban minden tényezőt figyelembe veszünk, hogy Önnek a leghatékonyabb megoldást tudjuk nyújtani! Dr. Szabó […]
 • A rozáceás, illetve fokozottan érzékeny arcbőr ápolása különleges és gondos bánásmódot igényel.
  Ha eddig nem találta az igényeinek megfelelő termékcsaládot, ismerje meg a ZO® Skin termékeket! Tartson velünk rövid videónkban, amelyben Dr. Szabó Renáta, bőrgyógyász szakorvosunk válaszol. Amennyiben szeretne részt venni egy […]
 • Megereszkedett, rugalmatlan arcbőr?
  Erősítse meg bőre egészségét a ZO® Skin Health Firming Serum vizes alapú oldatával, amelynek használata számos előnyt rejt magában: Láthatóan feszesíti a bőrt, Javítja a megereszkedett bőr megjelenését, Segít meghatározni […]
 • Április 13-án ingyenes melanóma szűrésre várjuk pácienseinket!
  Dr. Szabó Renáta, bőrgyógyász szakorvosunkkal részt veszünk a La Roche-Posay által szervezett kezdeményezésben, amely során egy napot az ingyenes melanóma- és anyajegyszűrésnek szentelünk. Egy vizsgálat körülbelül 10 percet vesz igénybe, […]
 • Az aknes bőrgyulladás nem csak esztétikailag lehet zavaró, de a bőr gyulladt területei fájdalmasak is lehetnek.
  A gyulladást jelentős mértékben lehet csökkenteni a lézeres kezeléssel. A lézersugár hatékonyan veszi célba a túlműködő faggyúmirigyeket, így többszöri kezelés után látványos eredmény érhető el. Ez napjaink egyik legmodernebb eljárása […]
 • Tökéletesen egyenletes, ránc nélküli, ragyogó arcbőrt szeretne, mint amilyen a hollywoodi sztároknak van?
  Ebben lehet segítségére a ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc- és dekoltázskezelés, amely azonnali, csodás, látványos bőrmegújulást garantál. Azonnali eredményt hoz, így mindenképpen érdemes kipróbálni egy fontos esemény előtt! […]
 • Mikor javasolt műtéti kezelés, ha a fájdalom háttérben porckorongsérv áll?
  Legújabb videóinkban szakmailag elismert idegsebész szakorvosaink válaszolnak néhány olyan kérdésre, amelyet gyakran feltesznek a páciensek. Az alábbi videóban Dr. Balázsfi Márton beszél arról, hogy mikor javasolt a műtéti kezelés, ha […]
 • Számos tévhit kering a fibrómákkal, bőrnövedékekkel kapcsolatban.
  Ilyen tévhit például, hogy a fibrómákat otthon is el lehet távolítani. Ezt egyáltalán nem javasoljuk! Mivel a laikus szem nem tudja megkülönböztetni a fibrómákat, az anyajegyeket vagy esetleg a bőrrákot, […]
 • Bőrgyógyászati távkonzultáció lehetőség a KomplexLaborban!
  Tudta, hogy a KomplexLabor bőrgyógyászatán van lehetőség távkonzultációra is? Ha nem tud Szegedre utazni, vagy nincs ideje befáradni diagnosztikai központunkba, úgy igényelhet távbőrgyógyászati konzultációt. Ennek feltétele, hogy a páciens az […]
 • ZO® Skin Health orvosi kozmetikumok a KomplexLaborban!
  Professzionális bőrápolás – ez a ZO® Skin Health új generációs bőrterápiás és bőrápoló rendszer. A termékek egyedülálló, orvosilag igazolt összetétellel, fokozott hatóanyagtartalommal rendelkeznek. A ZO® Skin Health termékek használatával bőrproblémától […]
 • Hasi- és kismedencie ultrahang a KomplexLaborban
  Hirtelen kialakult, vagy már régóta fennálló hasi panaszokkal küzd, azonban nem tudja ezek pontos okát? Találjuk meg együtt kérdéseire a választ! Kérjen időpontot a KomplexLabor tapasztalt radiológus szakorvosához, Dr. Kovács […]
 • Tudta, hogy a rosacea bőrbetegség egyre több embert érint a világon?
  Ez a betegség zavaró kivörösödéssel jár az arcon, és égő érzés társul mellé. A hátterében a bőr ereinek hibás beidegzése áll. Ez értágulatot okoz, mely a vörös színű bőrfelületként jelentkezik. […]
 • Szerezze be a ZO® Skin Health termékeket bőrgyógyászati konzultációt követően!
  Tudta, hogy a ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik? Kérjen időpontot Dr. Szabó Renáta, […]
 • A nap barnított bőrnek ára van!
  Sokat jár szoláriumba a téli időszakban? Rossz hírünk van! Sajnos a rendszeres szoláriumhasználat nagyban növeli a melanóma kialakulásásnak veszélyét. Különösen igaz ez akkor, ha valakinek sok anyajegye van. Hiába preferáljuk […]
 • Életkorral járó, vagy környezeti károsodások hatására bőrtünetekre lett figyelmes?
  Amennyiben a fenti kérdésre igen a válasza, úgy ajánljuk figyelmébe a ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló család Anti-Aging orvosi luxuscsomag termékeit! Az Anti-Aging Program hatékony összetevőket, koncentrált formulákat és […]
 • Mi a teendő, ha viszket az anyajegy? Vajon veszélyes vagy ártalmatlan?
  Nos amennyiben tartós viszketés áll fenn, úgy a válasz igen, veszélyt jelenthet! Ez ugyanis a melanóma jele lehet, amely nem más, mint a bőr rosszindulatú daganata. Ilyen tünettel érdemes azonnal […]
 • ZO® Skin hámlasztó kezelések a KomplexLabor bőrgyógyászatán!
  Orvosi peelingjeink közül ajánljuk a ZO® Skin 2 Step peeling kezelést, amely megoldást nyújthat pigmentfoltos, aknés, heges bőrre, és halványítja a finom ráncok megjelenítését. A kezelés előtt a protokoll része […]
 • A ZO® Skin Health Daily Skincare program, mintegy alapprotokoll, segít megőrizni az arcbőr fiatalos karakterét.
  Javítja és fenntartja az egyenletes bőrtónust, minimalizálja a pórusok méretét, valamint megfelelően biztosítja a bőr hidratáltságát. Használatával látványosan javíthat a bőrének állapotán és megelőzheti számos bőrprobléma kialakulását. Hatékony megoldás az […]
 • Tudta, hogy a fényvédelem nem csak nyáron fontos?
  A tavasz megérkeztével már most elengedhetetlen, hogy védjük a bőrünket a káros UV sugaraktól! A ZO® Skin Health Sun Smart rendszer az egyetlen, mely egyszerre fokozza bőre toleranciáját a napsugarakkal […]
 • A beavatkozás után mire kell ügyelni?
  Hogyan és mire érdemes odafigyelni egy bőrgyógyászati beavatkozást követően ? Tekintse meg rövid videónkat, ha Ön is éppen erre a kérdésre keresi a választ! Az alábbi gyakran feltett kérdésre a […]
 • Az Institut Esthederm kezelések lehetőséget nyújtanak arra, hogy a felgyorsult rohanó világban kikapcsolódjunk egy kicsit.
  A kezelések során felfedezheti a gyengéd érintés erejét és hatékonyságát, melynek segítségével megteremtheti a belső békéjét és harmóniára lelhet a rohanó hétköznapokban. Kezeléseink egyedülálló technikáit a bőrápolásban jártas szakértőkkel együttműködve […]
 • Ismerje meg bőrgyógyász szakorvosunkat, Dr. Szabó Renátát!
  Kiemelkedő szakmai tudása mellett a doktor nő közvetlenségét, és kedvességét szokták kiemelni a páciensek. „A pácienseim bármikor fordulhatnak hozzám kérdéssel vagy aggodalommal, mindig készséggel válaszolok. Számomra fontos, hogy szoros legyen […]
 • Dr. Szabó Renáta, bőrgyógyász szakorvosunk maximálisan hisz a ZO® Skin termékek hatékonyságában, és ő maga is elkötelezetten használja őket.
  „Nem hiszek a gyors és drasztikus beavatkozásokban, ami megváltoztatja az arc karakterét. A megelőzésben és a tudatosságban hiszek, az idő késleltetésében és az elegánsabb, szelídebb megoldásokban. A ZO® Skin termékek […]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)