Professzionális kozmetikai kezelés a Komplexlaborban

Az Esthederm egy francia kozmetikai luxusmárka, filozófiája, hogy a bőr egyensúlyát és természetes ökoszisztémáját helyreállítani, hiszen csak az egészséges bőr lehet ragyogó és tudja betölteni védelmező funkcióját, tud megbirkózni az öregedéssel, a külső stresszfaktorokkal és az életmód gyengítő hatásaival. A készítmények segítenek megőrizni a bőr egészségét és egyensúlyát, optimalizálják a sejtek anyagcseréjét, folyamatos védelmet nyújtanak a környezetkárosító hatásai ellen valamint az öregedés ellen. Az Esthederm arra törekszik, hogy a legkomplexebb kozmetikai kezelést nyújthassa a bőröregedés ellen, ezért olyan kényes területekre fókuszál, mint a hidratáció, a regeneráció, a DNS védelem, a napfény elleni védelem és gyulladáscsökkentés. Az összetevőket két fő szempont alapján választják ki: biztonság és igazolt hatékonyság. Hatásmechanizmusuknak tiszteletben kell tartania és optimalizálnia kell a bőr természetes mechanizmusait, hogy így hosszú távon „megtanítsák” az egészséges működésre. A kozmetikai kezeléseket minden esetben személyes konzultáció előzi meg, hogy az Önnek legmegfelelőbb kezelési stratégiát állíthassuk fel. Bőrgyógyászunk és bőrterapeutáink célirányos kérdéseket tesznek fel, hogy jobban megismerjük a bőrét, az otthoni bőrápolását és esetleges bőrproblémákat és a bőrrel kapcsolatos elvárásait. A válaszok segítségével meghatározzák és ismertetik a kezelés típusát, lépéseit és a segítenek kialakítani egy fenntartó otthoni bőrápolási rutint. A kezelések során felfedezheted a gyengéd érintés erejét és hatékonyságát, melynek segítségével megteremtheted a belső békédet és harmóniára lelhetsz a rohanó hétköznapokban. Kezeléseink egyedülálló technikáit a bőrápolásban jártas szakértőkkel együttműködve hoztuk létre, hogy az eredmény minden bőrtípus számára egyformán hatékony legyen, a bőr fiatalságának és egészségének hosszútávú megőrzése érdekében.

Jelenlegi kezeléseink:

  • osmoclean gyengéd kezelés: oxigénnel dúsított energizáló arckezelés a tiszta és ragyogó arcbőrért
  • osmopeel bőrmegújító kezelés: gyengéd, hámlasztó kezelés, mely simává, puhává és ragyógóvá varázsolja bőrét
  • balance hydra- hidratáló antioxidáns kezelés: azonnali látványos hatás, a fiatal arcbőrnek megfelelő hidratáltságot eredményez
  • balance pure: mélytisztító balance kezelés: hatékonyan segít a bőrhibák és pattanások csökkentésében, mattítja a bőrt, csökkenti a zsírosodást, összehúzza pórusokat. Acne és seborrhoea ellen is hatékony.
  • intenzív hyarulonic kezelés: intenzíven hidratálja a bőrt, a finom ráncok feltöltődnek, a bőr tömörséges és vitalitása visszatér

Kezeléseinket követően bőrgyógyászunk egyénre szabott otthoni bőrápolási csomagajánlatot állít össze, hogy bőre hosszútávon megőrizze egyensúlyát és egészségét.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)