Seprűvéna lézeres kezelése a KomplexLaborban!

A visszeresség és a seprűvéna elég gyakori probléma a nők körében. Nemcsak esztétikailag bosszantóak a lilás-vörös foltok, hanem a láb egészségét is veszélyeztetik, melyet komolyan kell venni! A kellemetlen seprűvénák kialakulásának hátterében több tényező lehet, genetikai, de lehet alkati hajlam, a túlsúly, a várandósság, az ülőmunka és egyéb hormonális hatások is befolyásolhatják.

Azonban a KomplexLabor megoldást tud nyújtani a seprűvénák hatékony eltávolítására!

  • A kezelés megkezdése előtt professzionális vénaszkennert használunk, melynek segítségével láthatóvá válik a felületes vénarendszer, így könnyítve a kezelendő erek feltérképezését.
  • Az orvosi lézeres kezelés során a Fotona Nd:YAG lézerrel dolgozunk. A lézerfény közvetlenül az erekben keringő vér hemoglobinjában nyelődik el, felmelegítve azt. A hő a kezelt érfal károsodását idézi elő, mely ezáltal összetapad és később felszívódik.
  • A beavatkozás teljesen biztonságos! A lézerfény célzottan jut el a kezelendő érig, akadálytalanul hatol át a bőr felsőbb rétegein és a kezelendő területen kívül nem károsítja azt, így a módszer a bőrfelület megsértése nélkül képes orvosolni a problémát.
  • A kezelés után a nem kívánt ér egyből is eltűnhet, de tényleges eredmény csak 3-6 hét múlva fog látszódni, mivel a kezelt erek felszívódásához idő kell.
  • Nincs felépülési idő, a kezeléssel lezárt, lézeresen széttört erek okozta elszíneződés pár nap alatt felszívódik.

Kezelés előtt kérjen időpontot személyes konzultációra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)