Központunk csatlakozott ahhoz a programhoz, amelynek célja egy olyan vérvizsgálati módszer kifejlesztése, aminek segítségével korai állapotban ki lehet mutatni a tüdődaganatot.

Ha Ön rendszeresen dohányzik, vagy már leszokott, de korábban erős dohányos volt, elmúlt 55 éves, de még nem töltötte be a 81. életévét (véradók esetében 55-65 év, nem véradók esetében 55-80 év), akkor az Ön segítségére is szükségünk van!

Magyarországon a tüdődaganat előfordulása világviszonylatban is az egyik legmagasabb. Korai stádiumban felismert daganatos megbetegedések túlélési aránya egyes kutatások szerint 90%.

A program során plazmamintát gyűjtünk, amelyben korai diagnózisra alkalmas biomarkereket, azaz daganatos megbetegedés kimutatására alkalmas jelző anyagokat keresünk. A véradók véréből készült vörösvérsejt- és vérlemezke-készítményeket közvetlenül a betegek kórházi gyógyítására használják, melyet az Országos Vérellátó Szolgálat a szokásos módon eljuttatja a kórházakba. A többi összetevőt használjuk a vizsgálat fejlesztésére.

Központunk számára mindig is fontos volt a megelőzés, a figyelem felhívása arra, hogy vegyünk részt minél több szűrővizsgálaton, amelyek segítségével sok betegség, mint például a tüdőrák, még a korai stádiumban felismerhető és gyógyítható.

Ha régóta dohányzik, vagy sokáig dohányzott korábban vagy már elmúlt 55 éves, érdemes részt vennie vérvételen és CT vizsgálaton.

Központunk most számukra ingyenes vérvételt és CT vizsgálatot biztosít. (Az ajánlat visszavonásig érvényes)

Jelentkezzen ingyenes vérvételre és CT-vizsgálatra az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
info@komplexlabor.hu
+36 30 914 3506, +36 30 309 6001

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)