Tegyünk együtt a fiatalok egészségmegőrzéséért!

A Komplexlabor Diagnosztika Magánegészségügyi Központ régóta szívügyének tekinti a régió gyermekeinek egészségét, és legújabb kezdeményezésével célja az, hogy felhívja a figyelmet az egészségmegőrzés és a megelőzés fontosságára.

Felelősen gondolkodó magénegészségügyi központként úgy gondoltuk, hogy ez egy olyan terület, ahol tudunk tenni a fiatalok edukálásáért, ahol be tudjuk mutatni a korai szűrővizsgálatok szükségességét, ezzel is segítve őket az egészségtudatosabb felnőtté válás útján.

Tegyünk együtt a fiatalok egészségmegőrzéséért!

A magánegészségügyi központként ezért elhatároztuk, hogy minden évben két iskolát meghívunk, és intézményenként egy teljes osztály tanulóinak ingyenesen felajánlunk pár szülők által választott bőrgyógyászati szűrővizsgálatot. *keretbe foglalva*

A diákok többféle szűrővizsgálat közül választhatnak, lehet az egy általános bőrgyógyászati szűrés (pl.: anyajegyszűrés pattanásos bőr, ekcémák), vagy akár egy allergológiai teszt (pollen-és ételallergia) vagy egy laborvizsgálat.

Várjuk iskolák, osztályok jelentkezését a lenti e-mail címen vagy telefonszámon, aki szívesen fogadják támogatásunkat, és szeretnének aktív részesei lenni ennek a kezdeményezésnek!

E-mail: vervetel@komplexlabor.huTelefon: +36 30 914 3506

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

GDPR consent(Kötelező)
Mailchimp feliratkozás(Kötelező)